Tudás Útja félmaraton futóverseny - 2014. 11. 09.

Tudás Útja - 2014.A Semmelweis Egyetem idén is megrendezi az egyre nagyobb hírnévvel bíró, egyre népszerűbb, több mint 3000 főre tervezett nemzetközi szintű félmaraton futóversenyét, a Tudás Útját.

Erre a versenyre tisztelettel várjuk Önt, munkatársait és természetesen az Önök csapatát !

A Tudás Útja a hazai sportot kedvelő közösségekben rangosnak tartott futóverseny, amelyen a sok futást kedvelő sportemberen túl az egyetemünk vezetői, hallgatói, magyar társegyetemek, közepes- és nagyvállalatok, a követségek csapatai, külföldi testvéregyetemek csapatai, rangos politikusok, neves közéleti emberek, világ-európa és olimpiai bajnokok is részt vesznek.

Célunk: a mozgás örömét és erejét egyre nagyobb körben népszerűsíteni, az egyetemistákat az egészséges életmódra, sportra nevelni, csapatként a közösség élményét megadni, elősegíteni, hogy a mozgás, a közösségi létforma a mindennapi életük igényelt része legyen.

A versenyt számos ismert sportoló támogatja részvételével. Rajthoz áll többek közt Gyenesei Leila  olimpikon, világbajnok öttusázó, az újraindult Játék határok nélkül tévésorozat magyar csapatának sztárjai: profi ökölvívók, profi kaszkadőrök, profi légtornászok… A versenyszervezésben a szakmaiságot a Budapesti Atlétikai Szövetség, a Magyar Egyetemi Főiskolai Sportszövetség (MEFS), az Országos és az SE Hallgatói Önkormányzata, a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete (BOE), a Hallgatói Közösségi és Sport Egyesület (HKSE) biztosítja.

Ezúton szeretnénk felkérni az Önök intézményét, hogy csatlakozzanak futóversenyünkhöz, hogy együtt (is) tegyünk lépéseket az egészséges életmód, a mozgás felé!

Teljes versenykiírás itt