Sportprogram ajánló - Fallabda és Floorball

Kedves Hallgatók!

Az alábbi két versenyre hívjuk fel a figyelmeteket.

Fallabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság - versenykiírás

Április 11-én a BME Squash (öntevékeny) kör és Műegyetemi Atlétikai és Football Club (MAFC) Squash szakosztályának közreműködésével megrendezésre kerül a 2015-ös Fallabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság, melynek a BME Testnevelési Központja ad otthont. A versenyre minden felsőoktatási intézmény hallgatóját várják, nemtől, kortól függetlenül. A szombati versenyen női és férfi egyéni (amatőr és profi kategória) valamint csapatversenyeket (1 nő és 2 férfi alkot egy csapatot) tartanak.

A versenyzők a fergeteges hangulat mellett értékes SportPont pontokkal is gazdagodhatnak.

Nevezni április 6-ig lehet.

Floorball Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság - versenykiírás

Április 10-ig van lehetőség előzetesen nevezni a 2015-ös Floorball Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságra (MEFOB), amelyet a Szegedi Tudományegyetem és a Magyar Floorball Szakszövetség rendez.

A május 8-10. között rendezendő MEFOB-ra 14 fős csapatok (akár vegyes is) jelentkezését várják intézményenként.  Az I-III. helyen végzett csapatok kupa és érem díjazásban részesülnek, emellett pedig különdíjak is kiosztásra kerülnek a legjobb mezőnyjátékos, a legeredményesebb játékos és a legjobb kapus kategóriában.

A részletekkel, nevezéssel kapcsolatban érdeklődni a rozsa@szolf.hu e-mail címen lehet.

Üdvözlettel: Sportiroda