SportPont Program

Sportpont

Felhívás Hallgatóknak!

Figyelem:
Minden Szolnoki Főiskolás hallgatót arra kérünk,
hogy regisztráljon a www.sportpont.hu oldalon, mert ha nem is vesz részt főiskolai sportrendezvényeken, már a regisztrálással is hozzásegíti az Intézményt egy - a főiskolás sportéletet segítő - sportpályázat minél kedvezőbb elbírálásához. Persze a sporteseményeken való részvétellel még sikeresebbé tehetitek a SportPont program eredményességét.

A program lényege:
A SportPont Program egy országos egyetemi sport- és egészséges életmód népszerűsítő kampány, melynek célja a hallgatók sportolásra ösztönzése egy jutalmazó, értékelő és nyilvántartó rendszer segítségével.

Egyéni jutalmak:
A Programba becsatlakozó eseményeken részt vevő hallgatók „sportpontot” kapnak, mely  után a játékban részt vevő választhat a kategórián belüli ajándéktárgyak között, melyről a regisztrációs felületén tájékozódhat.

Egyéni sorsolásos nyeremények:
A SportPont Programhoz kapcsolódóan értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra 2014. július 19-én az EFOTT-on: 1 db kerékpár, 1db táblagép, 1 db okostelefon,  és egy Kétszemélyes Bayern München hétvége (két db belépő jegy a Bayern München egy mérkőzésére és a Budapest-München, München-Budapest útiköltség két főre).

Közös nyeremény:
A MEFS 15 millió Ft keretösszegű pályázatot hirdet a felsőoktatási intézmények 2014. évi sportszervezési feladatainak eredményességi szempontú támogatására. A pályázati keretösszeg arányosan kerül szétosztásra a pályázó intézmények között a szerint, hogy 2014. július 31-ig az adott intézmények hány hallgatója lett beregisztrálva a SportPont Programba, illetve ugyanezen időszak alatt a regisztrált hallgatók mennyi SportPontot gyűjtöttek.

További részletek megtalálhatók a mellékelt SportPont tájékoztatóban és pontrendszer szabályzatban.

Köszönjük az együttműködést!  

Üdvözlettel:  Sportiroda - Testnevelés Csoport

Sportiroda a Facebook-on