Sport- és Versenyajánló 2015. május

Versenyajánló 2015. májusKedves Hallgatók!

Az alábbi versenyekre hívjuk fel a figyelmeteket, melyek versenykiírása és részletei a mellékletben találhatók.

Nevezés esetén érdeklődni a rozsa@szolf.hu email címen lehet.

Sportlövészet MEFOB - versenykiírás
Testnevelési Egyetem Dr. Bácsalmási Péter Atlétikacsarnokban kerül megrendezésre 2015. május 14-én a 2014/2015. tanévi Sportlövő MEFOB. A versenyen nyíltirányzékú légpuska ill. légpisztoly 20 lövés női és férfi egyéni és csapat, valamint zártirányzékú légpuska ill. légpisztoly 40 lövés női egyéni és 60 lövés férfi egyéni versenyszámokban lehet nevezni.

A nevezéseket 2015, május 6-ig a ksiverseny@gmail.com e-mail címre várja a rendező KSI SE Sportlövő szakosztálya.

Triatlon MEFOB - versenykiírás
A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség és a Magyar Triatlon Szövetség megbízásából az AGRIA Kerékpár és Triatlon Klub rendezésében 2015. május 16-án kerül megrendezésre Egerben a Triatlon Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság.
Nevezés 2015. május 4-ig a verseny nevezési felületén ( www.batorfiteam.hu/nevezes) lehetséges!
Versenyengedélyek kiváltása, regisztráció a verseny hetét megelőző hét szerda 24 óráig lehetséges, a helyszínen versenyengedély és alkalmi regisztráció kiváltására nincs lehetőség!

Atlétika MEFOB - versenykiírás
A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából a Magyar Atlétikai Szövetség és a Testnevelési Egyetem (TF) Atlétika Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB) szervez május 30-31-én. A hónap végén minden egyetemi, főiskolai hallgatót várnak a TF Dr. Koltai Jenő Sportközpontjába, ahol az atlétika különböző számaiban mérhetik össze tudásukat azok, akik beneveznek a bajnokságra. Nevezés május 21-ig a mefob2015@gmail.com címen.

Üdvözlettel: Sportiroda