Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Falmászó Bajnokság 2014

Falmászás Egyetemi Kupa 2014Versenykiírás

A verseny célja: Minél több Egyetem, Főiskola bevonásával országos versenysorozat létrehozása és ezáltal a sportág népszerűsítése.

Helyszín: Győr, Egyetem tér 1. - Egyetem kiscsarnok
Időpont:     2014. március 8. szombat 08:00

Rendező:    A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából a Széchenyi István Egyetem (Széchenyi Egyetemi Mászókör)

 A verseny védnöke: Prof. Dr. Kiss Ádám, a MEFS elnöke

Nevezés feltételei: A versenyen az a sportoló vehet részt, aki valamely felsőoktatási intézményben a verseny időpontjában:

  • Hallgatói jogviszonnyal rendelkezik (nappali, levelezős, esti távoktatásban, illetve doktorandusképzésben résztvevő, aktív és/vagy passzív), állampolgárságra és életkorra való tekintet nélkül
  • Nyílt (alumni) csoportba való nevezés feltétele: valamely felsőoktatási intézményben végzett, vagy dolgozó személy, vagy érvényes sportmászó versenylicensszel rendelkezik

 A MEFS Elnökség döntése értelmében valamennyi MEFS rendezvény automatikusan csatlakozik a SportPONT programhoz. Ennek keretében a regisztráció alkalmával az alábbi adatok kerülnek rögzítésre: név, diákigazolvány szám, születési dátum. A rendező fenti adatokat a versenyt követően átadja a MEFS-nek.

Nevezés: Előnevezés útján lehet a versenyen indulni. Előnevezni a kitöltött nevezési lap elküldésével 2014. március. 7 -ig lehet.

A jelentkezési lapokat a bodoganfeco@gmail.com elektronikus levelezési címre kell elküldeni.

Nevezni a helyszínen is lehet, de a szervezők kérnek mindenkit, hogy jelezze indulási szándékát!

Teljes kiírás itt