2015. 06. 27. - Mozgás Éjszakája - Budapest

Mozgás ÉjszakájaA Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet Egészségkommunikációs Központja 2015. június 27-én második alkalommal rendezi meg a Mozgás Éjszakáját, amelyre ezúton tisztelettel meghívom.
Az esemény helyszíne: Hősök tere, Városliget
Az esemény időpontja: 2015. június 27-én 21.00-4.00

Idén 16 mozgásformával várjuk az érdeklődőket, természetesen most is lesz az előző évről már ismert futás, kerékpár, salsa, zumbafitnesz, sárkányhajózás, nordic walking, asztalitenisz, tollaslabda, fitnesz, jóga és korfball. Mindezek mellett különböző önvédelmi sportok alapjait lehet majd elsajátítani, vagy ugrókötelezni kifulladásig, továbbá izgalmas lábtollas mérkőzésekkel és nyári curlinggel is készülünk, valamint sprintben is kipróbálhatják magukat a rendezvényre látogatók.

Este 21:15-kor rajtolnak a kerékpárosok, a 15,5 km-es távon Budapest legszebb pontjait fogják érinteni. Éjféltől a futóké lesz a belváros, ismét 3 távval, 4, 6,8 és 11 km-es szakasszal készülünk.
A rendezvény alatt 21.00 órától a városligeti Csónakázó-tó melletti Városliget Café & Bar (1146, Budapest, Olaf Palme sétány 5.) várja a kiemelt ( VIP) vendégeket egy frissítőre.

A Mozgás Éjszakája ingyenes és mindenki előtt nyitva áll. Regisztráció és további információ itt: www.mozgasejszakaja.hu