2015. 06. 09. Kerekasztal beszélgetés - beszámoló

Kerekasztal beszélgetésA TÁMOP-4.1.2-E-13/1/KONV-2013-0001 azonosító számú pályázat keretében a sportolói mentorprogram kapcsán, 2015. június 09-én 2. alkalommal szerveztük meg a sportolói kerekasztal beszélgetést. Az 1. kerekasztal beszélgetésen Kammerer Zoltán többszörös olimpiai és világbajnok valamint Szabó Petra felnőtt válogatott kerettag, a Szolnoki Főiskola hallgatója voltak a meghívott vendégek, akik közül az idei rendezvényen Szabó Petra már alumnis hallgatóként vett részt.

Az 2. kerekasztal beszélgetés meghívott vendége Szabó Gabriella, olimpiai bajnok, nyolcszoros világbajnok kajakozó volt.

A hallgató és beszélgető közönség a mentorprogramban részt vevő élsportolóink, a sportprogramjainkon részt vevő, sport iránt érdeklődő hallgatóink voltak, illetve köreinkben köszönthettük más intézmények hallgatóit, testnevelőket, edzőket.

Szabó Gabriella olimpiai bajnok, kajakozó, elmondta, hogy két felsőoktatási intézmény hallgatója, jogi tanulmányait jelenleg szünetelteti. Az Edutus Főiskolán kereskedelem-marketing szakon aktív hallgató, ahol a mentorprogram keretében maximális segítséget kap. Tanulmányi ügyeit a mentor intézi, aki az oktatókkal szükség szerint egyezteti a konzultációk és vizsgák időpontjait. Fontosnak tartja a sporttevékenység mellett a tanulást, hogy a sport pályafutás befejezése utáni is megtalálja azt a tevékenységet, amiben szintén eredményesnek érezheti magát.  Ehhez a két diploma megszerzése kiváló kiindulási alapot nyújt.

Képek a rendezvényről

infoblokk